ΧΡΟΝΟΜΙΣΘΩΣΕΙΣ

Είναι γνωστό ότι οι απαιτήσεις των πελατών μας για ενοικιάσεις επαγγελματικών αυτοκίνητων διαφέρουν από αυτές των πελατών που ενοικιάζουν ένα αυτοκίνητο για τουριστικούς σκοπούς. Οι επαγγελματίες απαιτούν μεγαλύτερη συνέπεια, ταχύτητα εξυπηρέτησης και συνεχή υποστήριξη.

Η ΕΜΜ ΒΕΝΕΡΗΣ ΑΕ στα πλαίσια συνεργασίας με εταιρίες μισθώσεων, σας παρέχει τη δυνατότητα μίσθωσης του επιβατικού και του φορτηγού σας αυτοκίνητου, αποκομίζοντας με αυτόν τον τρόπο τα οφέλη της μίσθωσης. Το ειδικό τμήμα μισθώσεων που διαθέτει η εταιρία μας είναι σε θέση να εξυπηρετήσει οποιαδήποτε ανάγκη σας διαλέγοντας την καταλληλότερη λύση.

Γιατί να μισθώσω το επαγγελματικό μου όχημα αντί να το αγοράσω;

Η μακροχρόνια μίσθωση αυτοκινήτων γίνεται όλο και πιο δημοφιλής, καθώς προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία και το πλεονέκτημα του σταθερού μηνιαίου κόστους. Το leasing δεν περιορίζεται μόνο στα επιβατικά μοντέλα, αλλά κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος και στον τομέα των επαγγελματικών οχημάτων (LCV), που τα οφέλη είναι πολλαπλάσια και πολύ σημαντικά. Παρακάτω αναλύουμε κάποιους από τους λόγους που κάνουν τη μίσθωση των επαγγελματικών οχημάτων την «έξυπνη» επιλογή.

1) Σταθερά μηνιαία έξοδα

Η ιδιοκτησία ενός επαγγελματικού οχήματος (ή ενός στόλου οχημάτων) συνεπάγεται σε υψηλά ετήσια κόστη και πολλά ακόμη απρόβλεπτα έξοδα. Μισθώνοντας ένα επαγγελματικό όχημα καταβάλλετε μόνο ένα συγκεκριμένο μηνιαίο ποσό, καθορισμένο στις δυνατότητές σας και στο οποίο περιλαμβάνονται τα πάντα εκτός του καυσίμου.

2) Χωρίς το ρίσκο της ιδιοκτησίας

Η αγορά επαγγελματικών οχημάτων ενδέχεται να συνοδεύεται από δεσμεύσεις τόσο για εσάς όσο και για την επιχείρησή σας. Μίσθωση σημαίνει ότι έχετε ένα ή περισσότερα οχήματα στην κατοχή σας, χωρίς όμως το ρίσκο της ιδιοκτησίας (ζημιές, φθορές, καταστροφές, ασφάλειες, φορολογία κ.α.).

3) Ποτέ χωρίς όχημα

Το επαγγελματικό όχημα είναι απαραίτητος συνεργάτης, που δε μπορεί να απουσιάζει ούτε μία μέρα από τη δουλειά σας. Έτσι, μέσω της ελαχιστοποίησης του χρόνου που το επαγγελματικό σας όχημα βρίσκεται ακινητοποιημένο, κερδίζετε χρόνο και χρήμα!

4) Με χαμηλότερη φορολογία

Εάν δεν θέλετε να έχετε οχήματα στο ενεργητικό του ισολογισμού και επιθυμείτε να βελτιώσετε τη ρευστότητα της επιχείρησής σας, το leasing είναι η μοναδική σας επιλογή.

5) Χωρίς δέσμευση κεφαλαίου

Πληρώνοντας μόνο μία σταθερή δόση κάθε μήνα, βοηθά στην ιδανική διαχείριση των πόρων της εταιρείας σας, ενώ δε δεσμεύετε τα κεφάλαια σας, τα οποία παραμένουν στη διάθεσή σας για άλλες επενδύσεις. Επιπλέον, μπορείτε να αλλάζετε αυτοκίνητο πιο εύκολα και πιο συχνά, απολαμβάνοντας έτσι με κάθε νέο μοντέλο σύγχρονες τεχνολογίες άνεσης και ασφάλειας που προσφέρουν οι εταιρίες της ΕΜΜ. ΒΕΝΕΡΗΣ Α.Ε

ΟΜΙΛΟΣ ΒΕΝΕΡΗ