ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

‘‘Με τις επαγγελτικές λύσεις της Εμμ. Βενέρης ΑΕ καµία δουλειά δεν είναι πρόκληση. Όλα είναι δυνατά!’

Κάθε Επαγγελματικό αυτοκίνητο  αποτελεί τον ιδανικό συνεργάτη σας, χάρη στην οικονομία, την αξιοπιστία και τις απεριόριστες επιλογές αμαξώματος.

Η Εμμ. Βενέρης Α.Ε. γνωρίζοντας  τις ανάγκες σας διαθέτει μια  πλήρης γκάμα επαγγελματικών αυτοκινήτων που ξεπερνάει τις 1.300 επιλογές αμαξώματος, καλύπτει απόλυτα τις απαιτήσεις σας για ασύγκριτη πρακτικότητα, χαµηλή κατανάλωση, ευελιξία και κορυφαία άνεση.

Επιπλέον, οι σύγχρονοι κινητήρες Turbo diesel από 1.300 έως 2.300 cc με αναβαθμισμένη τεχνολογία και οικονομία, με αξιόπιστα συστήματα υποστήριξης και άνεσης του οδηγού, καθιστούν τις αντιπροσωπευόμενες μάρκες μας άκρως ανταγωνιστικές και στην κατηγορία των Επαγγελματικών οχημάτων!

Γνωρίστε την πλήρη γκάμα των Επαγγελματικών Citroën και Nissan που αποτελείται από τα μοντέλα: Nemo, Berlingo,  Jumpy και Jumper για την Citroën και Navara, NV200, NV300, NV400, NT400 Cabstar για την Nissan.

Τα Επαγγελματικά αυτοκίνητα Citroën και  Nissan προσφέρουν την ιδανική πρόταση στην καλύτερη τιμή της αγοράς!

Γνωρίστε από κοντά τη γκάμα των Επαγγελματικών της  Citroën και της Nissan στις εκθέσεις μας (Citroën Ανδρέα Παπανδρέου 19, Nissan 62 Μαρτύρων 506, Ηράκλειο Κρήτης) και εμπιστευτείτε το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας ώστε να βρείτε την πλέον καλύτερη και συμφέρουσα λύση για εσάς και για την επιχείρηση σας.

ΟΜΙΛΟΣ ΒΕΝΕΡΗ