ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η ΕΜΜ ΒΕΝΕΡΗΣ ΑΕ από το 1995 έχει αναδείξει μια ιδιαίτερα ανοδική ποριά στις πωλήσεις καινούριων και μεταχειρισμένων αυτοκίνητων καθώς και στην παροχή ψηλού επιπέδου υπηρεσιών After Sales. Ο Όμιλος εταιρειών της ΕΜΜ.ΒΕΝΕΡΗΣ ΑΕ είναι επίσημος διανομέας και επισκευαστής αυτοκίνητων, για το Ηράκλειο της Κρήτης, των εταιρειών: NISSAN, SUZUKI, SEAT,SSANGYONG,CITROEN. Επιπλέον, τα επιλεγμένα μεταχειρισμένα επιβατικά και φορτηγά οχήματα προωθούνται από το κατάστημα της AUTOKRITI. Η ΕΜΜ. ΒΕΝΕΡΗΣ ΑΕ διαθέτει τρία καταστήματα στα οποία ο πελάτης μας μπορεί να εξυπηρετηθεί για οτιδήποτε σχετικά με το αυτοκίνητό του.

Ιστορική αναδρομή

Ο Όμιλος εταιρειών Βενέρη ξεκίνησε το έτος 1995 με τη σύσταση της ΕΜΜ ΒΕΝΕΡΗΣ ΑΕ που ιδρύθηκε με σκοπό τη διανομή και την εμπορία αυτοκινήτων, ανταλλακτικών και αξεσουάρ της εταιρείας DAEWOO. Η ΕΜΜ ΒΕΝΕΡΗΣ ΑΕ., με την ήδη δεκαετή πείρα στον χώρο του αυτοκινήτου, τον Αύγουστο του 2006 αποφασίζει να επεκτείνει ακόμη περισσότερο τις δραστηριότητές της στον χώρο αντιπροσωπεύοντας τα αυτοκίνητα της εταιρείας NISSAN στην πόλη του Ηρακλείου κατακτώντας μεγαλύτερο μερίδιο στην εγχώρια αγορά αυτοκινήτου. Ενώ ένα χρόνο αργότερα, τον Φεβρουάριο του 2007 προχώρησε στην ίδρυση της εταιρείας με τον διακριτικό τίτλο ΕΜΜ ΒΕΝΕΡΗΣ Ε.Π.Ε. ΑUTOΤΟΚΡΗΤΗ, ειδικευμένη εταιρεία για την επιλογή και την πώληση μεταχειρισμένων αυτοκίνητων που διαχειρίζεται η ΕΜΜ. ΒΕΝΕΡΗΣ ΑΕ. Έπειτα, φτάνοντας στον Ιούλιο του 2009, η ΕΜΜ ΒΕΝΕΡΗΣ ΑΕ διεκδικεί μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά του καινούργιου αυτοκινήτου στο Ηράκλειο, επεκτείνοντας τις δραστηριότητές της στην εμπορία και την επισκευή αυτοκινήτων της εταιρείας SEAT. Ακολούθησαν έξι χρόνια συνεχούς βελτίωσης, ώσπου τον Μάρτιο του 2015, η ΕΜΜ ΒΕΝΕΡΗΣ ΑΕ γίνεται επίσημος έμπορος και εξουσιοδοτημένος επισκευαστής αυτοκινήτων της εταιρείας SUZUKI στο Ηράκλειο. Η επιτυχημένη πορεία όμως, δε σταματά εκεί, αφού τον Νοέμβριο του 2016 αναλαμβάνει την αντιπροσώπευση της CITROEN, ως επισήμως διανομέας και επισκευαστής επιβατικών και φορτηγών οχημάτων για τον νόμο Ηρακλείου.

Όραμα – αξίες 

Η ΕΜΜ ΒΕΝΕΡΗΣ ΑΕ από την πρώτη κιόλας μέρα προσφέρει την καλύτερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτηση του πελάτη. Συγκεκριμένα, προσφέρει το καλύτερο προϊόν και τις καλύτερες υπηρεσίες στην πιο ανταγωνιστική τιμή της αγοράς. Στόχος του Ομίλου επιχειρήσεων της ΕΜΜ ΒΕΝΕΡΗ ΑΕ είναι αρχικά να θεμελιώσει ποιοτικές σχέσεις με τους πελάτες της και έπειτα να διατηρήσει ποιότητά της.

Κλείστε online το ραντεβού σας για ένα Service

 

ΟΜΙΛΟΣ ΒΕΝΕΡΗ